Hyvin menee, mutta menköön!

Heipparallaa!

Eipä ole tänä kesänä ollut montaakaan hetkeä, jolloin olisin malttanut istahtaa koneen ääreen postailemaan kun on ollut niin paljon kaikkea häppeningiä. Ehkä juurikin siksi kuluva kesä onkin ollut hauskin ikinä ja nythän ollaan vasta sen puolivälissä!

Mistäs sitä aloittaisi… No vaikkapa mun elämän mullistavasta päivästä (1.7.) kun sain tietää päässeeni opiskelemaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun! Se fiilis oli niin mahtava, etten pysty sanoin kuvailemaan. Tein ison duunin sen eteen ja se palkittiin. Voisin jauhaa lukuprosessista ja pääsykokeista vaikka kuinka kauan, mutta taidan jättää sen omaan postaukseensa jos jotakuta kiinnostaa tietää lisää. Asuntokysymys on vielä aivan auki, mutta eiköhän se ratkea tässä elokuun aikana toivottavasti. Musta tulee siis helsinkiläinen, mikä on aika jännää.

Täytin myös tuossa pari viikkoa sitten kaksikymmentä, eli olen teknisesti ottaen aikuinen (kuulemma). Ruississakin temmellettiin kaverien kanssa kolme päivää, mikä oli hyvin rankkaa, mutta sitäkin hauskempaa. Lisäksi ilmojen ollessa niin ihanat, olen mökkeillyt kavereiden ja perheen kanssa. Kesätöitä mulla on jäljellä kolmisen viikkoa, jonka jälkeen lähdetään ystävän kanssa Barcelonaan hurvittelemaan, jejeee! Jos jollain on jotain Barcelona-vinkkejä, niin kertokaa ihmeessä.

Kuvat: Lotta Kallio

IMG_41331.8.IMG_4137IMG_41361.9.IMG_4131

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s